Πρώτα Βραβεία Compliance

Ο ΣΕΚΑΣΕ και η Bοussias Events ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάδειξη Μονάδων και Έργων Compliance και λανσάρουν τα πρώτα βραβεία Compliance στην Ελλάδα!
Τα Compliance Awards έρχονται να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία, την καινοτομία και τις καλές πρακτικές στον κλάδο της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο του Compliance στην ανάπτυξη των εταιρειών, στην επιτυχή υλοποίηση της εταιρικής στρατηγικής και στη βελτιστοποίηση του κοινωνικο-οικονομικού περιβάλλοντος.
Τα Compliance Awards απευθύνονται σε Μονάδες Compliance (Regulatory, Anti-Money Laundering, Corporate Governance, Internal Controls / Fraud, Data Protection, Risk Management), σε Συμβουλευτικές εταιρείες και σε Δικηγορικές εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες Compliance.
Τις υποψηφιότητες των βραβείων αξιολογεί Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από καταξιωμένα στελέχη των σημαντικότερων εταιρειών/οργανισμών της αγοράς, από εκπροσώπους φορέων και από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στον ιστότοπο: www.complianceawards.gr/

Υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας έως τις 21 Ιουλίου 2023 και διεκδικήστε τη βράβευσή σας σε μια λαμπρή Τελετή Απονομής τον Δεκέμβριο 2023.

Πληροφορίες για τις Υποψηφιότητες: κα Βίκυ Στάμου, M: 6947145105, E: vstamou@boussias.com